Gör ditt liv hälsosamt och enklare med Actic – Logga in på www.actic.se/mina-sidor

Aktivitet och hälsa är viktiga faktorer för att uppnå en balanserad livsstil.För att göra det enklare för dig att hålla dig motiverad och följa din träningsrutin i enlighet med dina personliga mål har Actic utvecklat en användarvänlig webbplats och intranät. Genom att logga in på www.actic.se/mina-sidor kan du dra nytta av alla de fördelar och funktioner som Actic har att erbjuda.

Varför logga in på www.actic.se/mina-sidor?

Actic erbjuder sina medlemmar tillgång till ett heltäckande intranät, kallat myActic eller aktic.se/mina-sidor, där du kan hantera och skräddarsy din träningsupplevelse. Genom att logga in får du möjlighet att:

  • Hålla koll på dina träningspass:Du kan enkelt registrera och följa dina träningspass, oavsett om det är gruppträning, gymträning eller annan aktivitet.
  • Få enkelt tillgång till scheman och bokningar:Du kan enkelt boka gruppträningspass och hålla koll på aktuella scheman och eventuella ändringar.
  • Få personlig träning online:Actic erbjuder även online-personlig träning för att hjälpa dig nå dina specifika mål och ge dig den träning du behöver, oavsett var du befinner dig.
  • Ta del av exklusiva erbjudanden:Som inloggad medlem får du tillgång till exklusiva erbjudanden och kampanjer som kan göra din träningsupplevelse ännu roligare och mer prisvärd.
  • Hantera ditt medlemskap:Du kan enkelt hantera ditt medlemskap, ändra kontaktuppgifter och hålla koll på aktuell medlemsinformation.

Hur loggar du in på www.actic.se/mina-sidor?

  1. Besök webbadressen www.actic.se/mina-sidor.
  2. Ange dina inloggningsuppgifter som du fått vid registreringen.
  3. Klicka på “Logga in” för att komma åt dina personliga sidor.

Kundsupport och ytterligare hjälp

Har du problem med inloggningen eller har några andra frågor eller funderingar angående Actics webbplats och intranät, kan du få hjälp av Actics kundsupport. Kontakta dem antingen genom att besöka Actics hemsida eller genom att ringa dem direkt.

Ta kontroll över din träning med Actic

Genom att logga in på www.actic.se/mina-sidor får du fullständig kontroll över dina träningsupplevelser och kan anpassa dem efter dina individuella mål och behov. Actics användarvänliga intranät ger dig möjlighet att hålla koll på dina träningspass, ta del av scheman och bokningar, få personlig träning online samt hantera ditt medlemskap på ett smidigt och enkelt sätt. Ta kontroll över din träning med Actic och uppnå en hälsosam och balanserad livsstil!

Ofte stillede spørgsmål

Hur loggar jag in på mina sidor på Actic’s webbplats?

För att logga in på din personala sidan på Actic’s webbplats, besök www.actic.se och navigera till “Mina sidor” i menyn. Klicka på “Logga in” och ange dina inloggninguppgifter. Att kunna logga in på din personliga sida på Actic’s webbplats ger dig tillgång till viktig information som dina medlemskap, träningsscheman och erbjudanden.

Vad gör jag om jag har glömt mitt lösenord för Actic’s intranät?

Om du har glömt ditt lösenord för Actic’s intranät kan du använda “Glömt lösenord”-länken på inloggningssidan. Följ instruktionerna för att återställa ditt lösenord. Om du har ytterligare problem, kontakta Actic’s kundsupport för hjälp. Om du inte kan komma åt ditt konto på intranätet kan du gå miste om viktig företagsinformation och kommunicering med ditt team, så se till att ha ditt lösenord säkert och använd enkla återställningssätt vid behov.

Hur kontaktar jag Actic’s kundsupport?

För att komma i kontakt med Actic’s kundsupport kan du besöka deras webbplats på www.actic.se och leta efter kundsupportkontakten. Där kan du hitta deras telefonnummer och e-postadress för att skicka in dina frågor och problem. Kundsupport kan hjälpa till med alla frågor och problem du har när det gäller Actic’s tjänster och produkter, så tveka inte att ta kontakt när du behöver hjälp.

Vad är MyActic?

MyActic är en app och en onlineplattform som Actic erbjuder till sina medlemmar. Med MyActic kan du boka träningstider, hålla koll på ditt träningsschema och ta del av exklusiva erbjudanden. Du kan ladda ner appen från App Store eller Google Play och logga in med dina inloggningsuppgifter. MyActic är ett användbart verktyg för Actic’s medlemmar att ha full kontroll över sina träningsrutiner och dra nytta av extra förmåner och erbjudanden.

Vad kan jag göra på mina sidor på Actic’s webbplats?

På dina sidor på Actic’s webbplats kan du göra en mängd olika saker. Du kan hantera dina medlemskap, boka gruppträningspass och träningstillfällen, se dina personliga träningsprogram och se och utnyttja erbjudanden. Du kan också ändra och uppdatera dina personuppgifter och prenumerera på nyhetsbrev. Att använda dina sidor på Actic’s webbplats ger dig möjlighet att ha full kontroll över dina träningsaktiviteter och dra full nytta av de tjänster och erbjudanden som Actic tillhandahåller.

Hur bokar jag en träningstid på Actic genom MyActic-appen?

För att boka en träningstid på Actic genom MyActic-appen, logga in på appen och navigera till bokningssidan. Välj den önskade träningsplatsen och den tid du skulle vilja träna. När du har valt din tid, bekräfta din bokning och få en bekräftelse via appen. Att kunna boka träningstider via appen ger dig flexibilitet och enkelhet när det gäller att organisera din träning på Actic.

Kan jag ändra mitt lösenord för mina sidor på Actic’s webbplats?

Absolut! För att ändra ditt lösenord på Actic’s webbplats, logga in på ditt konto och navigera till “Inställningar” eller “Kontoinformation”. Där borde det finnas en alternativ att ändra ditt lösenord. Följ instruktionerna för att välja ett nytt lösenord. Det är alltid en god idé att ändra ditt lösenord regelbundet för att säkerställa att ditt konto förblir skyddat och säkert.

Har Actic en app för sina medlemmar?

Ja, Actic erbjuder en app för sina medlemmar som heter MyActic. Du kan ladda ner appen från App Store eller Google Play och använda den för att boka träningspass, se ditt träningschema och ta del av exklusiva erbjudanden. Att ha tillgång till en app gör det enkelt och bekvämt för Actic’s medlemmar att hålla sig uppdaterade och interagera med företaget.

Vad är Actic’s intranät?

Actic’s intranät är en intern onlineplattform för Actic-anställda. Det används för att dela information, kommunicera med kollegor och få tillgång till företagshandböcker och dokument. Endast behöriga anställda har tillgång till intranätet. Actic’s intranät är en viktig resurs för anställda som möjliggör effektiv kommunikation och tillgång till nödvändig information för att utföra sina arbetsuppgifter.

Hur skapar jag ett konto på Actic’s webbplats?

För att skapa ett konto på Actic’s webbplats, gå till www.actic.se och klicka på “Bli medlem” eller “Skapa konto” länken. Följ instruktionerna och fyll i den efterfrågade informationen för att slutföra registreringen. Efter att ha skapat ett konto kan du använda dina inloggningsuppgifter för att komma åt dina sidor och andra tjänster som Actic erbjuder. Att ha ett konto på Actic’s webbplats ger dig tillgång till en rad praktiska funktioner och fördelar som medlem.

Artiklen Gör ditt liv hälsosamt och enklare med Actic – Logga in på www.actic.se/mina-sidor har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 37 anmeldelser